30.5.13

Lang Buana Trip

hey guys, do you like Adventure tourism??? We are providing it now! Join our tour, only RM250 all inclusive (Transportation from Taylor's Lakeside Campus, Accomodation in MH Hotel Sungai Siput with Twin Sharing Basis bedroom, breakfast 2x, lunch 2x, tea time, and buffet dinner, lucky draw and games, team building activities in Lang Buana)

Hurry up and SIGN IN!! More information, contact the number below in the poster. Thank you!!!

HELP ME SPREAD THIS NEWS. THANKS!

29.5.13

Journal 92 : hisashiburi

it has been a long time i write in this blog. usually I produced (?) almost 10 posts every month, but now i rarely write anything because of the activities , campus, assignment, everything messed up , and i don't have any idea what I can share in my blog. and recently, i don't have anything interesting to tell except my loneliness in this foreign country and no friend to tell but writing in this blog. but i didn't want to share it because i don't want everyone who read this blog feel sad or depressed. i just want to share happiness and good news to everyone, because we deserve it. we need to forget the negative part and move on with the positive part, but you know, it's not life if everything is not balance. there is always the negative part, along with the positive part. and i just (now) realized and remembered what the bhante in my vihara before said, life is like a wheel. you will always rotate no matter when, up or down, and maybe my position in my life now is down side, but it's okay. believe that one day you will move to up side, and see the sun shines without need to raise your head up difficultly.


and you know, recently i feel like i start to go far away from everyone, even with my family. i feel like lonely is my friend now. hahaha. no one remember to ask me to go out, no one ask me if i wanna join them for lunch or dinner, no one can accompany me for shopping, i feel sad but also empty. i have no one to share, i have no one to tell. sometimes, i even start to talk to myself. i miss being accompanied, but now that i already went far away and everyone leaves me, i don't know how to start all over again. courtship is hard for me, i'm a happy-all-round type, but not the sociable one. i might greet you in first meeting cheerfully, but i maybe forget your name on the second meeting. and if we never met and suddenly meet again, i might only stare at you because i forgot if i ever talk to you or even ask your name. and in this point, i hope you will smile at me and say your name, and ask if i remember or not. because sometimes, people didn't understand my stare and they will either smile awkwardly or just stare at me back like "whaddya lookin' at, dude?"


6.5.13

Journal 91

mood : tired
now playing : jeff bernat ft. geologic of blue scholars - call you mine


kayaknya tahun ini lagi ga produktif nulis-nulis. hahaha. dan entah kenapa, semakin lama, saya merasa kehilangan diri sendiri. ga tau kenapa, rasanya saya yang sekarang bukanlah seorang saya. saya merasa, bahwa saya ngga bisa lagi mengerti orang lain, atau mungkin orang lain menganggap saya aneh? ngga tahu juga. pokoknya ada yang berbeda. mungkin saya yang berubah, mungkin orang lain juga berubah. makanya beda.


mood, tired. ya, saya capek akhir2 ini. capek fisik dan batin. fisik, saya harus ngerjain konser, punya negara orang, ga dibayar, tapi harus sibuk ngurus ini ngurus itu, ngabisin pulsa buat nelpon sama sms orang2, para performers, emailin smua orang yang berkaitan sama konser ini, tapi yang paling aneh, saya ngga tau apa2 soal konser, tiba2, pluk, kamu jadi activities and entertainment manager, dan lebih aneh lagi, teman2 sekelas saya yang jadi manager juga malah makin menjauh dari saya. dan saya juga bingung gimana dekat dengan mereka lagi.

jadi tau kan kelanjutannya gimana? kita jarang berkomunikasi, padahal sesama manager, harus saling kontak buat konser.. saya sendiri bingung gimana mulainya. saya berusaha lebih baik tapi malah dicuekin gitu, pas saya cuek, mereka malah tambah kesel sama saya. saya jadi serba salah. padahal kata salah satu dosen saya, di dunia event ini kita akan bekerja sama orang yg mungkin kita ga suka, tapi tetep aja kita harus melakukan kerjaan kita dengan baik lah. in the end, saya malah disalahkan secara ga langsung  sama event advisornya. dibilangin ga berkomunikasi lah. mereka sendiri ngerjain itinerary, jadwal buat konser aja ganti2 mulu, mana ga saling ngasih tahu, pas saya kasih tahu para performers, emcee, liaison officers, eh itinerary udah ganti lagi. kenapa semua orang ga kesel sama saya? okelah, saya ga komunikasi sama mereka, tapi mereka harusnya inform ke saya lah kalo ganti jadwal, masa didiemin, pas udah mau rehearsal, besok tampil, sekarang jadwal ganti lagi? untung aja saya ga dibacok sama mereka (para performers), cuma ada emcee yg batal tampil, dia ga mau jadi emcee kalo jadwal ganti2 gini. saya aja males ngerjain konser ini pas jadwal ganti2 , ga fix sampe hari terakhir, apalagi emcee yang harus ngomong di panggung, klo band yg bakal tampil beda sama  itinerary-nya, pasti salah sebut ,dan pastinya malu-maluin banget kan?

apalagi tugas2 buat besok, tau hari terakhir, ganti lagi, saya di awal dibilang jadi coordinator, diganti jadi head liaison officer? okela, saya kurang ngikutin kerjaan mereka, tapi kok diganti seenaknya? kalo kalian mau take all the compliments, take it, tapi jangan ganti seenak jidat dong. saya kerja keras tapi ga dihargai gini, siapa sih yang ga sakit hati? kalo kalian niat ngerjain ini konser, dari awal tahun pasti udah kelar, apalagi si event manager sok tau itu, sukanya lempar kerjaan doang, tapi mau take compliment. bah, ga kompeten banget. tau orang2nya begini, ga bakal ngajuin volunteer. buang waktu, tenaga, mana tugas ga kelar. shitty banget.

saya saranin deh, volunteer oke2 aja, tapi sesuaikan dengan kemampuan kamu. kamu yakin kamu bisa, lakukan. well , jangan ikutin saya oke, karena waktu itu saya cuma main lamar aja, terima oke ga terima yasuda. hahaha. tapi pasnya diterima malah luntang lantung gini. wkwk.

curhat selesai. saatnya ngerjain tugas!

1.5.13

Borneo Jazz Music Festival Preview 2013

Hi guys! Have you read my previous post??? I want to inform you that the concert will be held in 7 days from now on which means on 7-8 May 2013!! Don't forget about it, post it in your phone calendar or make reminder in you phone, come and join us in the concert from 7-10p.m in Taylor's University Lakeside Campus!!





btw, we are also having international jazz band, which are Scott Martin and Jump4Joy!

so, what are you waiting for?? come and enjoy the jazz with us!

PS: we are also giving some surprise from lucky draw and games! come over and maybe you will be the luckiest person on that night!