20.7.12

Journal 73 : what do u think about giveaway?

mood: bored

apa yang kamu pikirkan tentang giveaway?? kalo kamu suka giveaway, berarti kamu orang yang beruntung, sering menang giveaway. walopun saya suka giveaway, kadang saya membencinya, apalagi kalo ga menang tu giveaway. walopun sudah merasa berjuang keras, tapi mungkin faktor luck saya kurang besar. atau mungkin supaya bisa menang giveaway itu ada syaratnya? bisa ga kalian yang sering menang giveaway share sama saya gimana saya bisa menang giveaway? kadang saya merasa pesimis dan punya banyak pikiran negatif bahwa yang bisa menang giveaway cuma orang-orang tertentu yang punya hubungan dengan si pengada giveaway. sebel sekali kalo itu memang kenyataannya, but i can't judge it before i knew the fact.. nah bahwa faktanya, fakta itu pun sulit untuk didapatkan. apa yg bisa saya lakukan? bahwa mungkin saya akan semakin terjatuh ke jurang kenegatifan. tapi saya menolak untuk itu. saya ingin berjuang, demi buku gratis! hahaha. walau kenyataan ga semudah itu. :(

wish me a very BIG luck :)

14.7.12

Journal 72 : chit here and there

Mood : tired of happiness!

it's good to have some reunions! i love reunion! there are a lot of untold stories, and needed to be spread out there! hahaha.
well, i did reunion with some my seniors from Economic Olympiad group and they told some stories from their college life. give us some advices how to face some conditions in campus and how to manage your money. wkwk. although it's easy to say, i know deep down inside our heart, we find it very difficult , when we hold some cash, and see sale and discount, or wanna eat something expensive. the money is just out from our wallet. hahaha.

and i know that college life would be harder than senior school, but they said, just enjoy your youth and college life, don't make it as your burden. but yahh, i have to be diligent in doing homework and assignments, they said if we cannot keep up with the time and assignment, we will lose to it, and end up with suicide. wish i could go through my 3-years-college-life safely. i don't want to do anything stupid, i want to work hard, study hard, make my parents proud of me. i really pray for it every time i went to vihara.

i wish we will make another appointments. it's fun to listen others' stories, i love to listen!

now, it's a good bye, but next is a good day! (what is thisss.... wkwk)

have a lovely day~

8.7.12

Drama Review: Rooftop Prince

Rooftop Prince

hanya selayang pandang, bukan review beneran kok.

Finished watching Rooftop Prince. Banyak yang berspekulasi kalo di episode terakhir, Park Ha bertemu Lee Gak. Padahal kalo saya amati sebenernya dia ketemu sama Tae Yong, karena Tae Yong ngasi dia kartu pos yang ada gambar Park Ha, sedangkan Lee Gak ga bisa menggambar seperti Tae Yong. Kesalahan kecil dari episode terakhir di Namsan Tower yang membuat penonton tambah bingung adalah gaya Yoochun berdiri masih memegang tangan di belakang (itu gayanya Lee Gak), sementara Tae Yong tidak melakukannya. Jadi banyak yg mengira Park Ha bertemu Lee Gak. Nah, soal setelah pegangan tangan itu, karena Park Ha masih belum bisa melupakan Lee Gak, suami yang telah meninggalkannya kembali ke Joseon, bukan berarti Park Ha ketemu sama Lee Gak lagi. Jadi, Park Ha melihat diri Lee Gak di dalam Tae Yong, yang wajar sih karena Tae Yong kan reinkarnasi Lee Gak. Duhh, sedih sama endingnya. Walaupun berpisah, aku akan selalu mencintaimu hingga beratus-ratus tahun ke depan (ga tau detailnya tapi begitulah maksudnya.)

Ending yang ngga bahagia banget. Maunya bahagia itu ada porsi buat Tae Yong!!! Kangen sama Tae Yong (aka Lee Gak)yang berkacamata!!! Cakep bangetttt~~~
Lee Gak as Yong Tae Yong

ah, endingny duhhh, seneng banget Mu Chang/Tae Mu mati!!! Huwahahahaha~~ udah benci sama tu orang dari awal film, bikin saya darah tinggi.

At the end; menyimpulkan bahwa Queen Inhyun's Man has the best kissing scenes, The King 2 Hearts has the best story-line, sedangkan Rooftop Prince has the best OST songs! Eh, aktor favorit saya Park Yoochun kali ini. Hehe. Mianhae Seung Gi oppa. ><. Best couple Yoo In Na dan Ji Hyun Woo. Dannn, aktris favoritttt... Bingung nih milih Ha Ji Won atau Han Ji Min. Huhu. Mereka berdua sama-sama T.O.P sihh.

Lagu favorit datang dari Rooftop Prince smua part, The King 2 Hearts dari Taeyeon dan K.Will, Queen Inhyun's Man dari Deok Hwan. Hihi.

Park Yoochun as Lee Gak

Finish the review. Hoho. Duhhh, saya makin cinta sama Park Yoochun nihhh... Tambah cakepppppp di sini. Hehe.
Tae Yong and halmeoni selca's scene

Btw, menurut saya, Queen Inhyun's Man lebih realistis buat story line-nya dibanding Rooftop Prince. masa sehari di Joseon sama dengan 3 tahun di Seoul??? agak gimanaaa gituuu. mungkin Rooftop Prince ingin dibuat sebagai semi-saeguk?? kaliii yaa. kalo Inhyun's Man kan masih memperhatikan sejarah... hahaha. ngakak aja gitu liat Yoo In Na tahu apa yang dilakukan Ji Hyun Woo di Joseon sana dari jurnal sejarah. XD

Queen Inyun's Man

The Best Couple: Ji Hyun Woo and Yoo In Na
The King 2 Hearts: Ha Ji Won and Lee Seung Gi
Still can't forget Kim Soo Hyun: cheonaaaa~ (The Moon That Embraces The Sun)

1.7.12

Journal 71 : some korean drama title

Well, the weather seems so hot for this month till September. always mostly sunny. i love windy. hikss.
hummm, lately, i wrote some stories in my phone, but i dunno how to copy it into my PC. huhu. i dunno how smartphone works. i'm not smarter than my phone :((

well, i'm in love with dramas now. korean drama. Queen Inhyeon's Man has the best kissing scene. hahaha, but still confusing. its story seems so stiff for the past, and sleek for the present. I love Ji Hyun Woo's smile, so cute! and i wish he and Yoo In Na will still be a couple forever. I love them being together, but I know that in entertainment industry, nothing lasts forever. i just hoping.

The King 2 Hearts has a good story line, although so many odd things happened, which i believe they can make it more natural but they didn't because it will make the drama no drama. (understand?). Lee Seung Gi's acting is for real!!! why he has such a great skill?? makes my heart pound when he smiled or sad when cried in the drama. anyway, i dunno if Ha Ji Won is older 2 years than Lee Seung Gi!! well, she really looks same age as Seung Gi or even younger than Seung Gi, i think. maybe she always smiles to every one, that's why she looks younger than her age.

after King 2 Hearts, will continue to Rooftop Prince, and i'm waiting for BIG dvd. hehehe. some people said that Rooftop Prince is the best of all, but let see later. I also adore Park Yoochun, he has such a young-look. haha. baby-faced also as Lee Seung Gi. hummm , my type of man has changed because of Seung Gi and Yoochun! before is Song Seung Heon. hehehe. but now, i move to Yoochun and Seung Gi. but Kim Tae Hee is still the first for lead actress! :D

just remember that i haven't finished those borrowed-books. olala, i dunno how to finish those in one month since i haven't done my packing :((